Ospels Steunpunt organiseert een themamiddag over positieve gezondheid

Positieve gezondheid, wat is dat nu eigenlijk? De definitie? “Positieve gezondheid is een brede kijk op gezondheid, uitgewerkt in 6 dimensies die de eigen regie en de veerkracht van de mens benadrukt”.

Dat klinkt goed, maar wat betekent het dan voor U persoonlijk? Het Ospels Steunpunt organiseert op donderdag 1 juni een hele middag over positieve gezondheid bij Eetcafé/Zaal De VLik,                        O.L. Vrouwestraat in Ospel. De middag is gevuld met allerlei zaken die goed zijn voor uw gezondheid: we starten om 12.00 uur met een gratis (gezonde!) lunch, daarna een uitleg over positieve gezondheid waarbij u wordt uitgenodigd en de gelegenheid hebt om mee te praten en/of uw ervaringen te delen.  We zullen de middag  beëindigen met een spetterend optreden van het koor Forever Young uit Leudal. Daar wilt u toch bij zijn?

In verband met de catering vragen wij u om zich aan te melden bij Gerrie van Hoof. Haar telefoonnummer is 06-51139008 of via mail gerriehoof@hotmail.com. LET OP: er kunnen maximaal 50 personen deelnemen aan de lunch, dus wacht niet te lang met aanmelden, want VOL=VOL.

Het Ospels Steunpunt organiseert ook elke donderdag van 14.00-16.00 uur de Open Inloop bij Vrienden van de Peel. U bent van harte welkom voor een gratis kopje koffie en een praatje. Ook is er elke donderdag van 14.00-15.00 uur een medewerker van Gemeente Nederweert aanwezig om antwoord te geven op al uw vragen over WMO en op de 1e donderdag van de maand is er ook een medewerker van Woonik aanwezig. U bent van harte welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *