Open inloop Ospel weer open

In verband met de lockdown is de Open Inloop in Ospel een tijdje gesloten geweest. Nu er weer meer mogelijkheden zijn i.v.m. het opheffen van de lockdown wordt ook de Open Inloop in Ospel weer gestart. Voortaan vindt de Open Inloop plaats elke dinsdagmorgen van 10.00 – 11.30 u en elke donderdagmiddag van 14.00-16.00 u. Op donderdagmiddag is er van 14.00 -15.00 u een WMO consulent aanwezig waarbij je met jouw vragen betreffende de WMO terecht kunt.

Open Inloop Ospel

De Open Inloop in Ospel wordt gehouden in de Brasserie van Vrienden van de Peel. Op dinsdag 8 februari wordt met een feestelijk tintje om 10.00 u de eerste Open Inloop in de Brasserie Vrienden van de Peel geopend.

Je bent elke dinsdagmorgen en donderdagmiddag van harte welkom bij de Open Inloop. Een kop koffie/thee of een glaasje fris staan gratis voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *