Beweegcoach Nederweert

Myrna van der Weerden is de beweegcoach in de gemeente Nederweert. Zij kan u helpen bij het vinden van een passende beweegvorm. Samen gaat u in gesprek en bespreekt u de mogelijkheden. Myrna kent het aanbod van de organisaties in de omgeving en kan u goed advies geven. Ze kan ook met u meegaan bij een kennismaking met uw nieuwe sport. Ook mensen met een beperking kan zij goed adviseren. Het advies is gratis.

Beweegcoach Nederweert, uw steuntje in de rug

We weten het allemaal: bewegen is goed voor u. Maar als u ouder wordt, ervaart u dat het bewegingsapparaat toch wat minder soepeltjes werkt. En misschien bekruipt u heel soms zelfs het gevoel dat het er minder toe doet nu de jaren tellen. Is sporten nog wel iets voor mij? Wat kan ik dan nog doen?
Er kan veel op het gebied van bewegen, ook als u wat ouder wordt. En u voelt zich er zelfs veel beter door. De beweegcoach van Nederweert helpt u om vrijblijvend te kijken wat een prettige manier van sporten voor u is.

Bewegen is het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking!

Waar is bewegen al niet goed voor? Senioren hebben minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn. Zo is er minder kans op hart- en vaatziekten, verlaagt het cholesterolgehalte en de bloeddruk en zorgt het voor krachtige botten en spieren. Daarnaast zorgt beweging voor ontspanning, verbetert het de slaap, vermindert vermoeidheid en werkt het tegen stress en depressies.

Elkaar ontmoeten

En naast alle gezondheidsvoordelen: bewegen is een zeer leuke vorm van tijdsbesteding. U ontmoet anderen en er ontstaan waardevolle sociale banden. Al met al gaat de kwaliteit van leven enorm vooruit, ook als u nu moeilijk kunt bewegen of in een rolstoel zit. Al die voordelen vormen al voldoende reden om direct de wandel- of sportschoenen aan te trekken, maar in de praktijk werkt het vaak toch anders. De beweegcoach begrijpt dat en helpt u daarom graag op weg.

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op met de beweegcoach. Ook uw huisarts, fysiotherapeut of wijkverpleegkundige kan voor u contact met haar opnemen. Myrna helpt u graag.

Beweegcoach Myrna van der Weerden
Sport Nederweert
T (0495) 63 16 33
E m.vanderweerden@landvanhorne.nl

Klik op de foto om de folder te openen